fbpx
Tag: обвинител

tag: обвинител

Sheqerinska: Në kumtesën e Prokurorisë mungon vetëm një emër- ai i Nikolla Gruevskit

Nga njoftimet e Prokurorisë shihet se nuk ka pasur për qëllim ndershëm dhe në mënyrë të pavarur t’i hetoj kriminalitetet e publikuara, deklaroi Radmilla Sheqerinska, zëvendës- kryetarja e LSDM-së, duke u përgjigjur në pyetje nga gazetarët. “Mund të vëreni shumë emra në njoftim, njerëz që kanë folur, njerëz kriminaliteti i të cilëve është treguar në regjistrimet, por çuditërisht një emër...