fbpx
Tags обдукција

Tag: обдукција

Përfundon ekspertiza e viktimave në fatkeqësinë ajrore, tani pritet të konfirmohen identitetet

Obduksioni i trupave të udhëtarëve të vdekur në fatkeqësinë ajrore në afërsi të f. Kozhle ka përfunduar, bën të ditur "Telma". Ekspertiza ka treguar se vdekja ka ngjarë shpejtë ndërsa viktimat kanë pasur dëmtime të rënda mekanike të shkaktuar nga rënia e avionit. Familjarë të të vdekurve pritet të arrijnë në Shkup dhe me ndihmën e DNK-së do të konfirmohet identiteti...