fbpx
Tags Њујорк

Tag: Њујорк

Ne ulëm në 50, kurse BE-ja mendon për zona me shpejtësi maksimale prej 30 kilometra

50 kilometra në orë në vendet urbane, siç parasheh Ligji i ri i komunikacionit në vendin tonë, kjo tashmë vitet të tëra është praktikë në vendet anëtare të BE-së, dhe në disa vende të tjera të cilat nuk janë pjesë e Unionit. Parlamentit Evropian, vitin e kaluar miratoi dokumentin me të cilin kërkon që Komisionin Evropian t’i kontrollojë...