fbpx
Tags нови вработувања

Tag: нови вработувања

RMV, MSIA propozoi që servisi publik të marrë rreth 19 milionë euro nga buxheti i shtetit vitin e ardhshëm

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës (MSIA ) në projekt-buxhetin për 2021 për financimin e Radios dhe Televizionit të Maqedonisë (RTM) propozon të sigurojë fonde në vlerë prej 1.172.737.280 denarë (rreth 19 milionë euro) që do të ndaheshin nga buxheti i shtetit , informojnë për “Meta.mk” nga MSIA. Megjithatë, kjo ministri thekson se për financimin e aktiviteteve të radiodifuzionit...

Ndihma e Shpejtë në Shkup, punësimet e reja do të realizohen pas zgjedhjeve presidenciale

Plotësimi i ekipit mjekësor të Ndihmës së Shpejtë Mjekësore në Shtëpinë e Shëndetit në Shkup, pritet të realizohet pasi të përfundojnë zgjedhjet presidenciale, edhe pse për të njëjtën ka pasur dy konkurse paraprakisht. Zëdhënësja, Shpresa Asani për Portalb.mk, njoftoi se bëhet fjalë për 7 punësime. “Në lidhje me këtë. Kishte dy konkurse për punësim, por meqë jemi në proces zgjedhor, nuk kemi të drejtë...