fbpx
Tag: NinaSuomalainen

tag: NinaSuomalainen

OSBE-ja Janevës i ofron ndihmë dhe bashkëpunim

Shefja e Misionit të OSBE-së në Shkup, Nina Suomalainen, ka takuar sot Prokuroren Katica Janeva për të diskutuar lidhur me rolin e saj dhe sfidat, duke i ofruar përkrahjen dhe bashkëpunimin e Misionit. Suomalainen e uroi Janevën për formimin e ekipit të saj me gjithsej dymbëdhjetë ndihmës prokurorë, duke theksuar se Zyra e Prokurores duhet të mbetet e pavarur dhe...