fbpx
Tags Нимиц

Tag: Нимиц

Nimic i ka shkruar Koxias, Nuland nesër në Athinë

Ndërmjetësuesi për kontestin e emrit, Metju Nimic, e ka kontaktuar shefin e ri grek të diplomacisë Nikos Koxias. Sipas gazetës “Etnos”, Nimic ka dërguar letër deri te Koxias për ta uruar për marrjen e postit, duke shprehur gatishmëri ta viziton Athinën që të bëjë kontakte dhe të njihet me qeverinë e re greke. Gazeta e ka vërejtur se pala...