fbpx
Tags Ndryshimetë ligjit

Tag: ndryshimetë ligjit

LSDM: Qeveria është e frikësuar dhe për këtë miraton ndryshime të përshpejtuara në arsim

Qeveria e Nikolla Gruevskit u frikësua nga “JO-ja” e zëshme për të ashtuquajturin provim shtetëror dhe për këtë vendosi ta promovojnë të dielën, i mbështjellë në një grumbull ndryshimet të përshpejtuara në arsim, për të cilat, për çdo muaj do të duhet ndonjë provim i ri shtetërorë, qëndron në reagimin me shkrim të LSDM-së në konferencën e sotme të...

Paralajmërohet protestë kundër ndryshimeve të Ligjit për honorarë

Nëpër rrjetat sociale është duke u organizuar protestë kundër ndryshimeve në Ligjit për të paguar kontribute për honorarë. Protesta është caktuar për të hënën e ardhshme më 22 dhjetorë ndërsa do të fillojë prej para Parlamentit, pas çka do të vazhdoj deri Ministria e Punës dhe Politikës Sociale deri tek Qeveria. Nëpër rrjetat sociale është vendosur shpallja “Kartë për solidaritet të...