fbpx
Tags натпревар

Tag: натпревар

U shpall thirrja për garë të shkollave të mesme “Burimet ujore në vendbanimin tim: e kaluara, e tashmja, e ardhmja”

Me rastin e Ditës Botërore të ujit – 22 marsi dhe me qëllim për të përqendruar vëmendjen e nxënësve të shkollave të mesme në rëndësinë e menaxhimit të qëndrueshëm të ujit, organizata civile Eco Logic në bashkëpunim me Institutin për studime të komunikimeve në kuadër të fushatës “Qartëso gjithçka” shpall thirrjen për nxënës të shkollave të mesme nga pjesa...