fbpx
Tags настани

Tag: настани

HULUMTIMI ONLINE: Shumica e manifestimeve ku morën pjesë të rinjtë nuk ndoqën rekomandimet për mbrojtje nga covid-19

Një e treta ose 30 % e të rinjve, të cilët ishin pjesëmarrës në sondazhin e realizuar në internet nga Meta.mk në bashkëpunimin me faqen e instagramit “studentarijamk, u përgjigjën se kanë marrë pjesë në ndonjë manifestim në lokal apo në shtëpinë e dikujt brenda ose jashtë, manifestim ky që numëronte më shumë se pesëdhjetë njerëz, njofton Meta.mk Sipas përgjigjeve...

Shtatë ditë politike infarkti

Javën e fundit ngjarjet në Maqedoni sikur po bëhen shumë të shpeshta dhe me peshë. Për kohë të shkurtë kishim aq ngjarje të rëndësishme dhe serioze për të cilat ndonjëherë nevojiten muaj të tërë. Ndërsa kur ngjarjet do të renditen një nga një, atëherë japin pikëpamje tjetër për gjërat dhe hapin sërë pyetjesh për lidhshmërinë e tyre eventuale. Ja ngjarjet prej...