fbpx
Tags музика

Tag: музика

Nuk ka më muzikë maqedonase dhe serbe nëpër radio

Në radiostacionet e Maqedonisë, prej sot nuk ka muzikë maqedonase, por as serbe. Ndalesa për emetimin e muzikës serbe ka filluar nga mesnata e mbrëmshme, ndërkaq përpara dhjet ditëve është ndaluar edhe emetimi i muzikës maqedonase. Përjashtim të ndalesës, Shoqata për Mbrojtjen e të Drejtave Muzikore Autoriale (SHMDMA) dhe të Organizatës së Autorëve Muzikor Serb (OAMS), njoftojnë se do të jenë...