fbpx
Tag: МТСП

tag: МТСП

Nesër në ora 11 honoraristët do të protestojnë

Nesër me fillim më ora 11, para Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale honoraristët do të protestojnë. Sipas organizatorëve të ngjarjes, plani  është që çdo honorarit të dorëzojë kërkesë për informacion me karakter publik në Ministri, dhe pastaj t’iu bashkëngjitet të pranishmëve  para ministrisë. Dorëzimi i kërkesave  është paraparë të zgjasë dy orë. Modelin e kërkesës  për informacion me karakter...

Edhe funksionarët do të paguajnë kontribute për të ardhurat shtesë

Opinioni u mësua që Lidhja Socialdemokrate të del dhe të pengojë çdo masë pozitive, pamarre parasysh sa e njëjta është e dobishme për qytetarët, sidomos për punëtorët dhe keqinterpretimi i tezave dëshiron të manipulojë me punëtorët , thuhet në reagimin e Ministrisë së Punës dhe Politikës  Sociale për qëndrimit  e konferencës për shtyp të LSDM-së lidhur me Ligjin e...