fbpx
Tags MPPS

Tag: MPPS

Honoraristët nga Dime Spasov do të kërkojnë përgjigje për vonesën e honorarëve.

Të premten e ardhshme në ora 11, honoraristët dhe të gjithë ata të cilët do të solidarizohen me ta, di të mblidhen para Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale dhe do të kërkojnë përgjigje për përgjigjet të cilat akoma nuk i kanë marrë. “Hajde honoraristë të shkojmë në MPPS dhe t’i kërkojmë përgjigjet që na kanë borxh! Më 6 shkurt ...

Edhe funksionarët do të paguajnë kontribute për të ardhurat shtesë

Opinioni u mësua që Lidhja Socialdemokrate të del dhe të pengojë çdo masë pozitive, pamarre parasysh sa e njëjta është e dobishme për qytetarët, sidomos për punëtorët dhe keqinterpretimi i tezave dëshiron të manipulojë me punëtorët , thuhet në reagimin e Ministrisë së Punës dhe Politikës  Sociale për qëndrimit  e konferencës për shtyp të LSDM-së lidhur me Ligjin e...