fbpx
Tags мизерија

Tag: мизерија

“Biznis Insajder” : Venezuela më e varfra, Maqedonia në vendin e 12-të

Sipas analizave të “Institutit Kato” Venezuela është vendi më i varfër në botë ndërsa Maqedonia mban pozitën e 12-të, njofton "Biznis insajder". Instituti sipas indeksit të varfërisë, radhit 108 vende të botës, duke u bazuar në të dhënat e inflacionit, papunësinë dhe normat e interesit në këto vende. Indeksi llogaritet kur grumbullohen tre pikat e para dhe hiqet rritje vjetore...