fbpx
Tags Мирослав Богдановски

Tag: Мирослав Богдановски

Autobusët e transportit në Shkup nën thjerrëzën e Inspektoratit

Pas Policisë së Komunikacionit, autobusët e transportit publik të Shkupit sot u janë nënshtruar kontrollit të Inspektoratit të Qytetit të Shkupit. Shefi i Inspektoratit, Mirosllav Bogdanovski njoftoi se në inspektim janë të përfshirë autobusë të ndërmarrjeve private “Slloboda Prevoz” dhe “Makekspres” si dhe të Ndërmarrjes të Transportit Publik (NTP), transmeton Portalb.mk. “Para se të paraqiteni ju, sapo fola me inspektoren, kemi ankesa nga qytetarët dhe për momentin...