fbpx
Tags Матка

Tag: Матка

Në Matkë nuk guxon të këputet as edhe një lule, e le më të lundrojnë barka me motora

Lundrimi me barka me motor, në liqenin e kanjonit  të Matkës është rreptësisht i ndaluar, dhe Vendimi për shpalljen e Matkës një monument natyror, është vendim që në vitin 1994 e ka miratuar kuvendi i atëhershëm i qytetit të Shkupit, me të cilin është përcaktuar që në kanjon mund të lëvizin vetëm mjete lundruese me energji elektrike, raporton Meta. Sipas këtij...