fbpx
Tag: материјали

tag: материјали

LSDM-ja nuk ja dorëzon materialet e përgjuara Janevës deri sa nuk sigurohen kushte për ruajtjen e tyre

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë (LSDM) nuk do t’i dorëzojë materialet nga përgjimi e paligjshme të komunikimeve prokurores speciale Katica Janevës derisa nuk sigurohen kushte adekuate për ruajtjen dhe mbrojtjen maksimale të tyre, deklaroi sonte në konferencën për shtyp zëdhënësi i LSDM, Petre Shilegov. Materialet nga ndjekja e paligjshme e komunikimeve janë shumë të ndjeshme dhe të natyrës konfidenciale dhe për...

Gjykata e apelit shpall veten si jo- kompetente për materialet e përgjuara

Gjykata e apelit Shkup shpalli veten për jo- kompetente pas ankesave të Prokurorisë për shfrytëzimin e materialeve të përgjuara dhe i ktheu shkresat e lëndës në gjykatën e shkallës së parë. Në shkresën me të cilën ankesat kthehen në procedurë kompetente të kësaj gjykate thuhet: “Sipas Nenit 93 nga Ligji i procedurës penale (LPP), që ka të bëjë me ndarjen e...

“Puç” dëshmoi se shërbimet i kemi “shoshë”: Kush nuk ka bërë punën e vet?

Lideri i opozitës, Zoran Zaev publikoi një pjesë të “bombës” shumë të pritur, duke prezantuar biseda të përgjuara të politikanëve, ministrave qeveritarë, gazetarëve dhe biznesmenëve. Si urdhërues të përgjimeve jo- ligjore i drejtoi pikërisht Nikolla Gruevskin dhe drejtorin e Drejtorisë për sigurim dhe kundër- zbulim (DSK), Sasho Mijallkov dhe qëndron në pohimin se materialet ia kanë dhënë shërbimet, siç...