fbpx
Tags Materiale

Tag: materiale

PSP në Batincë ka kërkuar prova për bartjen e votuesve nga Pusteci

Munir Pepiq, i punësuar në stacionin policor Qendër, sipas të dhënave deri më tani të pavërtetuara, është i dyshuari në rastin “Titanik” në shtëpinë e të cilit është kryer bastisje, me kërkesë të Prokurorisë speciale. Nga PSP përveç konfirmimit se sot në mëngjes është kryer aksion policor, ende nuk ka të dhëna zyrtare nëse diç është gjetur apo se nëse...

Janevska ka kërkuar nga gjyqi lëndët për Martin Neshkoskin dhe për Lube Boshkoskin

Përpos dëshmive të rastit “Puçi”, prokurorja speciale Katica Janeva nga gjykata ka kërkuar edhe lëndët për vrasjen e Martin Neshkovski dhe për rastin “Fushata zgjedhore”, në të cilën është i dënuar Lube Boshkovski, njoftoi sot Prokuroria publike speciale. Nga kabineti i Janevës, tregojnë se nuk kanë gjetur bashkëpunim nga ana e gjykatës, e cila nuk u ka dorëzuar lëndët,  por...

LSDM-ja nuk ja dorëzon materialet e përgjuara Janevës deri sa nuk sigurohen kushte për ruajtjen e tyre

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë (LSDM) nuk do t’i dorëzojë materialet nga përgjimi e paligjshme të komunikimeve prokurores speciale Katica Janevës derisa nuk sigurohen kushte adekuate për ruajtjen dhe mbrojtjen maksimale të tyre, deklaroi sonte në konferencën për shtyp zëdhënësi i LSDM, Petre Shilegov. Materialet nga ndjekja e paligjshme e komunikimeve janë shumë të ndjeshme dhe të natyrës konfidenciale dhe për...

Gjykata e apelit shpall veten si jo- kompetente për materialet e përgjuara

Gjykata e apelit Shkup shpalli veten për jo- kompetente pas ankesave të Prokurorisë për shfrytëzimin e materialeve të përgjuara dhe i ktheu shkresat e lëndës në gjykatën e shkallës së parë. Në shkresën me të cilën ankesat kthehen në procedurë kompetente të kësaj gjykate thuhet: “Sipas Nenit 93 nga Ligji i procedurës penale (LPP), që ka të bëjë me ndarjen e...