fbpx
Tag: маратон

tag: маратон

Maratona e Shkupit u mbajt vetëm simbolikisht

Një pjesë e maratonistëve të paraqitur në maratonën e Shkupit sot dolën në fillimin e garës edhe pse e njëjta ishte anuluar më herët. Ato do të vrapojnë simbolikisht ndërsa u grumbulluan në bregun e Vardarit dhe e organizuan maratonën. Maratona e Shkupit është anuluar për shkak të ngjarjeve të djeshme në Kumanovë. Organizatorët e maratonës thonë se informacionin për...