fbpx
Tag: Lube Boshkoski

tag: Lube Boshkoski

Gjykata refuzoi kërkesën e PSP për suspendimin e njësitit “Alfa” nga rasti “Tortura”

Gjykatësi refuzoi kërkesën e PSP-së dhe nuk u shqiptoi masën e kujdesit komandantit të njësiti “Alfa”, Ivica Antevski-Piki dhe pesë kolegëve të tij të dyshuar në rastin “Tortura”, njoftuan sot nga Gjykata penale. Gjykatës iu nevojit 24 orë që të del me informatë për epilogun e bisedës informative me gjashtë policët, që dje u nxorrën para gjykatës. Ata ngarkohen për veprim...

Lube Boshkovski feston me bashkëpartiakët dhe familjarët në Çelopek

Kryetari i partisë për Maqedoni, Lube Boshkovski po feston lirinë e tij në fshatin e lindjes Çelopek. Fotografi është shkrepur në oborrin e kishës "Shën Nikolla", njofton "Dua të them". Boshkovski luti që mos të shqetësohet nga mediat dhe tani për tani do të distancohet nga mediat. Në drekën e oborrit për vizitë kanë ardhur gjashtë kryetarë të komiteteve të komunave...

Video regjistrimet nga arrestimi i Boshkosit zhduken nga interneti

Video- regjistrimet dhe tekstet nga kontributet e gazetarëve gjatë arrestimit të Lube Boshkoskit më 6 qershor 2011, janë zhdukur nga faqet e internetit të televizioneve që në atë kohë në mënyrë bombastike informimin për ngjarjen para restorantit “Vodenica”. Dje ekipi i Janevës shpalosi aksionin më të ri me titull “Tortura” për tejkalim të kompetencave gjatë arrestimit të Lube Boshkoskit. Gjatë kërkimit...

Mijalkov ka urdhëruar arrestimit çnjerëzor dhe brutal të Boshkoskit

Ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijalkov është i dyshuari i parë në aksionin “Tortura” pasi i ka organizuar dhe i urdhëruar gjashtë të dyshuarit tjerë, pjesëtarë të njësitit “Alfa” që në mënyrë çnjerëzore dhe brutale të arrestojnë liderin e partisë “Të bashkuar për Maqedoni” Lube Boshkoski, një ditë pas zgjedhjeve të vitit 2011. Arrestimin e Boshkoskit ku policët tejkalojnë autorizimet...

Lube Boshkovski pesë orë është marrë në pyetje në PPS për rastin “Fushata”

Prej tre orësh tashmë lideri i partisë ‘Të bashkuar për Maqedoninë’, Lube Boshkovski, gjendet në bisedë informative në Prokurorinë Speciale. Boshkovski në orën 13, u nxor nga burgu i Idrizovës me pranga, ku vuan dënimin pesëvjeçar për rastin e njohur "Fushata". Avokati i Boshkovskit, Konstantin Kratovaliev, para mediumeve konfirmoi se marrja në pyetje e klientit të tij është për rastin "Fushata"....

 “Të bashkuar për Maqedoni” kërkojnë lirimin e Lube Boshkoskit

“Të bashkuar për Maqedoni” sot me rastin e katër- vjetorit të arrestimit të Lube Boshkoskit kërkoi lirimin e tij si dhe lirimin e të gjithë të dënuarve politik pa të drejtë. “Që prej aterimit në aeroportin e Shkupit filloi ndjekja e tmerrshme kundër veprimit tënd politik dhe të drejtës tënde për liri dhe ky është një grup i vogël i...