fbpx
Tag: Loja

tag: loja

“Sim Siti 2000” prej tani pa pagesë

Kompanitë “Maksis” dhe “EA” kanë vendosur që t’i befasojnë gjithë dashamirët e lojërave kompjuterike “sim” dhe ta ofrojnë pa pagesë. “Sim siti” nuk është në formë të mirë për shkak të restartimit të franshizës nga viti 2013. Përveç se loja ishte me gabime dhe problem, e nevojshme ishte edhe internet lidhja çdoherë. Nëse nuk kishit qasje në internet loja nuk...