fbpx
Tags Ligji për zgjedhje

Tag: ligji për zgjedhje

LSDM: Të huajt do të ofrojnë ligj të ri zgjedhor, pa Diasporën të paktën në këto zgjedhje

Shumica e çështjeve për të cilat është biseduar mbrëmë në grupet e punës janë mbyllur, por siç njoftojnë nga LSDM, problematike kanë qenë çështjet e Diasporës dhe KSHZ-ja. Është e mundshme që në këto zgjedhje votimi i Diasporës të suspendohet, mek kërkesë të komunitetit ndërkombëtarë. Sot nuk pritet takimi i ri i grupeve të punës, përveç takimeve dypalëshe mes partive...

Kocijançiq: Sot të ketë marrëveshje për ligjin për zgjedhje

Komisioni Evropian sot iu bëri thirrje nënshkruesve të Marrëveshjes së Przhinos që menjëherë të arrijnë marrëveshje për reformat zgjedhore. “KE ndjen keqardhje që partitë nuk kanë arritur t’i finalizojnë reformat zgjedhore, edhe krahas progresit që e arritën grupet e punës. Ju bëjmë thirrje liderëve të katër partive politike që sot të arrijnë marrëveshje. Zgjedhjet afrohen. Për këtë duhet të miratohet...