fbpx
Tag: Lidhja Demokratike

tag: Lidhja Demokratike

Platforma e Ahmetit kthen vendin në shekullin e 19-të, konsideron Lidhja Demokratike

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti arriti ta ndez nacionalizmin dhe ekstremizmin, si shtresë për konfrontime dhe destabilim në Maqedoni, vlerësoi sot Lidhja Demokratike. “Platforma për zgjidhje të plotë të çështjeve shqiptare, më shumë i ndihmon VMRO-DPMNE-së, që ta zhvendosë temën për përgjegjësi të kreatorëve të krizës politike dhe të nxitë diskutim për “punët maqedonase”. Përgatitja për “platformë maqedonase”, paralajmërimet për...