fbpx
Tag: Lamtumirë Nikolla

tag: Lamtumirë Nikolla

Censurë edhe në internet: MARNET mbron Gruevskin nga faqja “zbogumnikola.mk”

Rrjetit maqedonas akademik hulumtues –MARNET reagoi ndaj konferencës së djeshme të shtypit të zv/ministrit për shoqëri informatike Aleksandar Kiracovski, ku ai akuzoi se rrjeti ka mundësuar vjedhje të domenin “zbogumnikola.mk” që është blerë nga LSDM. Nga MARNET thonë se tanimë pesë vite funksionojnë si institucion i pavarur pa kurrfarë njolle në punën e tyre dhe paraqesin lider në rajonin për...

LSDM ka blerë faqen e internetit “Lamtumirë Nikolla” ndërsa MARNET ia ka shitur dikujt tjetër

LSDM ka regjistruar faqen e internetit www.zbogumnikola.com ku numërohet ditët kur kryeministri Nikola Gruevski duhet të jep dorëheqje, informoi sot zv/ministri plotësues në ministrinë e shoqërisë informatike, Aleksandar Kiracovski. Siç tha Kiracovski, nga LSDM kanë ngritur kërkesë deri te MARNET për regjistrimin e faqes së internetit me emrin “Lamtumirë Nikola”. Pas tre orëve kanë marrë konfirmim se ky emër gjegjësisht...