fbpx
Tag: Курир

tag: Курир

Si “Kurir”, “BHDIjaspora” dhe rusi Çernigovski e shëruan kancerin me agjërim nga e vërteta

Me vetëm një tekst të publikuar dy ditë më parë në një sajt prej Maqedonisë së Veriut, janë shkelur disa rregulla të profesionit të gazetarisë, por njëkohësisht edhe u vërtetua që në epokën digjitale është shumë e lehtë të përhapen dezinformata, megjithëse në të njëjtën kohë në dispozicion janë të gjitha veglat për t’u kontrolluar nëse diçka që publikohet...

Boki 13, Karleusha: Kur “Rest In Peace (RIP)“ u bë “Pushoni në paqe”…

Portali “Ekran” sot (13.08.2019) publikoi tekst me titutllin: “(VIDEO+FOTO) BOKI 13 KA “REKETUAR” PËR SHKAK TË JELENA KARLEUSHËS: “Kurir” zbulon çka fshihet plus prapa aferës “Reket”, që e ka marrë krejtësisht nga “Kurir-i” serb bashkë me fotografitë pa asnjë intervenim gjuhësor si dhe pa lekturë fare, transmeton Meta.mk. Përveç që nuk është bërë asnjë kontrollim i pohimeve të paraqitura, në...

LSDM: Prapa “Kurir” qëndron Mijalkov, për këtë shkak fshesh të ardhurat milionëshe

LSDM sot përmes njoftimit akuzoi se portali “Kurir” me ditë të tëra hesht për të ardhurat prej 1,3 milion euro sepse prapa kësaj qëndron  ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijalkov, kushëriri i kryeministrit Nikolla Gruevski. Nga partia opozitare thonë se firma pronare e “Kurir”, EM MEDIA SH.P.K –Shkup është e lidhur me kompaninë NVSP, që sipas LSDM-së është themelues i...

LSDM: “Republika”, “Kurir” dhe “Radio Maqedonia e Lirë” heshtin për të ardhurat milionëshe

LSDM-ja opozitare përsëri u bëri thirrje portaleve “Republika”, “Kurir” dhe “Radio Maqedonia e Lirë” të përgjigjën për mënyrën e financimit. Nga partia theksojnë se portali “Republika” ka realizuar të ardhura prej mbi 1,1 milion euro, “Kurir” 1,3 milion euro ndërsa “Radio Maqedonia e Lirë” në vitin 2013-të ka realizuar 242.000 euro vetëm me një të punësuar. “Me heshtje prej disa javëve,...

“Kuriri” sheh tinës analizat e “Plusinfos”

“Plusinfo” sot publikoi tekst me titull Ku je be ti, Kurir? në të cilin thuhet se katër portale të internetit, që janë kritik ndaj pushtetit, në muajin janar të këtij viti janë renditur në mesin e 20 mediumeve më të vizituara- tregon hulumtimi i “Gemius”. Branko Geroski, menaxhuesi i projektit “Plusinfo” pohon se të dhënat për lexueshmërinë e portalit...