fbpx
Tag: критика

tag: критика

Frangov: Uji është i pastër, por me ujësjellësin e ri duam të largojmë dyshimin se ka arsen

Kryetari i Gjevgjelisë, Ivan Frangov sot për "Meta" deklaroi se ujësjellësi i ri në këtë qytet po ndërtohet sepse qyteti ka nevojë për sasi shtesë të ujit. Ai pohon se uji në Gjevgjeli është i pastër, por se autoritetet lokale duan të largojnë çdo dyshim. "Vendosëm të ndërtojmë sistem tjetër sepse kemi nevojë për sasi shtesë të ujit. Gjithashtu, pas...

Falja selektive nuk kalon te komuniteti ndërkombëtarë

Presidenti Gjorgje Ivanov të premten e kaluar vendosi të anuloj faljen për 22 persona nga gjithsej 56, vendim që hasi në kritika të ashpra nga faktori ndërkombëtar. Sot sipas paralajmërimeve, PSP duhet të del me koment zyrtar për tërheqjen e faljes për 22. Në kabinetin e Katica Janevës presin materialet komplete për personat që është tërhequr falja. Nga PSP të premten...

Vërshim kritikash ndaj Han nëpër rrjetat sociale

Pas bisedimeve dështuese të katër partive politike dhe euro- komisarit për zgjerim Johanes Han në rrjetat sociale ka valë kritikash negative ndaj Han, të cilin e akuzojnë për mos- informim, anim dhe jo- profesionalizëm. https://twitter.com/bakraci/status/688369774779326464 https://twitter.com/SPendarovski/status/688369467475259393 https://twitter.com/stefan_duvnjak/status/688363427685883905 https://twitter.com/Sulimanovic/status/688346336052285440 https://twitter.com/pilula12/status/688343848981000192 https://twitter.com/bakraci/status/688338701768912896 https://twitter.com/Mile_Panika/status/688336769436221443 https://twitter.com/razvigorka/status/688332972559314944 https://twitter.com/ArslaJeMeniBog/status/688320332772589568 https://twitter.com/mojokilington/status/688318283293036544 https://twitter.com/Dimitrov_Nikola/status/688313528189607936 https://twitter.com/VidanaDeSign/status/688310936973742080 https://twitter.com/mnogufina/status/688306875226521600 https://twitter.com/janwicki/status/688284260180967425 https://twitter.com/firerot_/status/688381409677979648 https://twitter.com/Pavlovikj/status/688375542341615616 https://twitter.com/firerot_/status/688362981760053249 https://twitter.com/firerot_/status/688362847764631552 https://twitter.com/svekjichka/status/688348240375336960 https://twitter.com/ArslaJeMeniBog/status/688340881666093056 https://twitter.com/vladokrstevski/status/688314671108108289 https://twitter.com/kezhmanprvi/status/688311896219455488 https://twitter.com/ATANASOP/status/688292623669440512 https://twitter.com/firerot_/status/688292368202596353 https://twitter.com/JakovFendu/status/688281416191221760

Gazetarë të “Charlie Hebdos” me kritika ndaj të pranishmeve të marshimit të sotshëm

Në disa intervista për mediat këto ditë, tre karikaturistë të mirënjohur të “Sharli Ebdos” të cilat e mbijetuan sulmin terrorist në të cilin jetën e humbën 12 persona, largohen prej marshimit të sotshëm të solidaritetit në Paris. Në këtë marshim të lirisë së shprehjes marrin pjesë shumë politikanë të diskutueshëm që janë të njohur në shtetet e veta për shtypje...