fbpx
Tag: Kriminel

tag: kriminel

VMRO DPMNE: Maqedonia po bëhet viktimë e sjelljes anti- shtetërore të Zaevit dhe LSD-së

"LSD heshti pas vendosjes së flamurit shqiptar në kabinetin e kryetarit të Kuvendit. Tani LSD hesht edhe lidhur me deklaratën e Talat Xhaferit se do ta zyrtarizoj gjuhë shqipe në mbarë territorin ndërsa Kuvendi në Maqedoni do të jetë parlamenti i tretë në rajon ku seancat do të zhvillohen në gjuhën shqipe", ka thënë VMRO DPMNE në kumtesën e...

Kostovski: Gjyqësori gjatë kohës së LSD-së ka prekur fundin

"LSD njëherë veç më e ngeci dhe e partizoi gjyqësorin me riemërimin e 600 gjykatësve, të cilët i kishin kaluar filtrat e tyre partiak", ka thënë në konferencë shtypi Darko Kostovski nga VMRO DPMNE-ja, si reagim ndaj intervistës së kreut të LSDM-së, Zoran Zaev për "Radio Evropa e Lirë". Sipas tij, gjyqësori tashmë ka prekur fundin. "Tash Zaevi tenton të realizoj...

LSDM: Disa kriminel nuk do ta përcaktojnë ardhmërinë e fëmijëve tanë

VMRO DPMNE patjetër të gjej arsye të shëndoshë dhe të pranoj se është opozitë. Kryesia kriminale e VMRO DPMNE-së nuk mund t’i mbaj peng qytetarët e Maqedonisë. Në VMRO DPMNE ka njerëz që e dinë se kriminelët në partinë e tyre e cenojnë ardhmen edhe të fëmijëve të tyre dhe ata e kanë për obligim të veprojnë me arsye,...

LSDM: Patjetër të mbisundojë arsyeja e shëndoshë në vend të naftës së Mijalkovit

Gjorge Ivanov të mundësojë kalim të qetë të pushtetit, në vend që të mbroj kriminel, thuhet në njoftimin e sotëm të LSDM-së, prej ku thonë se është vërtetuar “skenari i Ivanovit dhe Nikola Gruevskit për bllokimin e proceseve demokratike, për shkak të interesave kriminele”. “Arsyeja e shëndoshë patjetër të jetë mbi naftën e Mijalkovit. Dëgjuan qytetarët se gjashtë milionë euro...

Janeva: PSP nuk ndjek kriminel të rëndomtë, por grup kriminelësh në krye të pushtetit

Gjykata duhet të kuptoj se PSP nuk ndjek krim të rëndomtë, por se ndjek grup kriminelësh në krye të pushtetit dhe për këtë gjykata patjetër duhet me vetëdije, në mënyrë të ndershme dhe profesionale ta kryej punën kur bëhet fjalë për rastet e PSP-së. këtë sot e deklaroi prokurorja speciale, Katica Janeva e cila ishte mysafire e prezantimit të...