fbpx
Tags Кредитори

Tag: Кредитори

Cipras me ultimatum: Ose zgjidhje e qëndrueshme ose JO e madhe për kërkesat evropiane

Kryeministri grek, Aleksis Cipras vuri fund spekulimeve për zgjedhje të parakohshme në Greqi, por edhe qëndrimit se qeveria greke do t’i shkel vijat e kuqe. Në takimin e djeshëm me anëtarët e qeverisë në kabinetin e kryeministrit, Cipras ka theksuar se duhet harrohen të gjithë idetë dhe bisedimet për zgjedhje të parakohshme dhe referendum nëse marrëveshje me kreditorët ndërkombëtarë...