fbpx
Tags кредит

Tag: кредит

Shtatë konvikte për studentë do të kursejnë energji dhe ndotin më pak për ngrohje

24.8 milion euro do të investohen në Projektin për efikasitet energjetik në konviktet studentore në Maqedoni. Me ndërmarrjen e ardhshme do të bëhet ndërrimi i kulmeve, dritareve dhe dyerve, ndërtimin e një fasade të re, instalimin e trupave të ri për ngrohje dhe ndryshimin e instalimeve elektrike në shtatë konvikte studentore në të gjithë vendin, transmeton Meta.mk. Bëhet fjalë për...

Ukraina nga Banka Botërore fitoi kredi prej 378 milion dollarë

Bordi i drejtorëve të Bankës Botërore Ukrainës i ndau kredit me vlerë prej 378,4 milion dollarë. Mjetet do të shfrytëzohen për rritjen e sigurisë të sistemit elekropërçues dhe për modernizimin e tregut të energjisë elektrike.