fbpx
Tag: Kontrroll

tag: kontrroll

LSDM: Kur të vijmë në pushtet, do ta kthejmë kontrollin ndaj DSK-së dhe MPB-së

“Kërkesat që i kemi si opozitës, do të jenë zgjidhjet tona si pushtet”, thotë zëdhënësi i LSDM-së, Petre Shilegov në pyetjen e “Meta-s” për atë se si planifikojnë të jenë më ndryshe dhe çfarë do të ndryshoj opozita e tanishme në pjesën e kontrollimit të punës së DSK-së kur të vijë në pushtet. Dje lideri opozitar, Zoran Zaev publikoi audio...