fbpx
Tag: Kontrolle

tag: kontrolle

Shilegov: Me urdhër të DSK-së po kontrollohet puna e 22 OJQ-ve dhe 42 personave kritikues të pushtetit

Zëdhënësi i LSDM-së dhe deputeti i Kuvendit, Petre Shilegov sot deklaroi se sipas informacioneve me të cilat posedojnë, pas nismës së drejtorit aktual të DSK-së dhe ish drejtorit të Drejtorisë për kundërzbulim financiar, Vladimir Atanasovski, Komisioni shtetëror për pengimin e korrupsionit ka kërkuar kontroll mbi 22 organizata joqeveritare. “Drejtoria për kundërzbulim financiar, sipas informacioneve, ka hapur kontrolle për 22 OJQ....

Hetuesit e PSP-së kontrollojnë nëse Taleski nga arresti shtëpiak firmos dokumente

Tre hetues të PSP-së sot në mëngjes kanë arritur në Komunën Manastir, siç mësojmë, duhet  të bëjnë kontroll lidhur me realizimin e arrestit shtëpiak të kryetarit, Vladimir Taleski. Nga Specialja për “Meta” konfirmojnë se hetuesit e tyre janë në Komunë. Prej atje thonë se ata janë atje që të kontrollojnë nëse ka eventualisht lëshime në zbatimin e arrestit gjegjësish nëse Taleski...

KSHZ miratoi raportin për kontrollin e listës së zgjedhësve, dilemat ngelin

KSHZ mbrëmë miratoi raportin për kontrollet e kryqëzuara, administrative dhe në terren me gjashtë vota “për” dhe një “kundër”. Dy anëtarët e LSDM-së nuk morën pjesë në seancë ndërsa “kundër” votoi kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Çiçakovski. Ai fillimisht shprehi dyshimin për rëndësinë juridike të informacioneve nga MPB ku nuk është firmosur ministri, që për anëtarët tjerë nuk ishte kontestuese. Nga 87.000...

MPB për “Meta”: Francezët kërkuan asistencë, po bëhen kontrolle për kamikazin në Paris

Autoritetet franceze- Byroja Qendrore Kombëtare (BQK) Paris deri te të gjitha qendrat e Interpolit, në mesin e të cilave edhe Republika e Maqedonisë, dorëzuan kërkesa të caktuara për kontrollin e data bazave të cilat do të ndihmonin  për hetimet dhe zbulimin e autorëve të mundshëm, organizatorëve dhe asistentëve të sulmeve terroriste, thonë nga Ministria e Punëve të Brendshme për...