fbpx
Tags Konferncëpërshtyp

Tag: konferncëpërshtyp

Shilegov:Gruevskit dhe Mijallkovit askush nuk mund t’iu ndihmojë as baxhanaku e as kumbari

Jovan Ilievski, baxhanaku i Sasho Mijallkov dhe prokuror për krim të organizuar, është i zgjedhur për kryetar i Komisionit për unifikimin e politikës ndëshkuese, me propozim të prokurorit publik, Marko Zvrlevski, ka informuar sot para gazetarëve, deputeti i LSDM-së Petre Shilegov. “Kjo është skandal në vete. Argumentet dhe faktet nga projekti “E vërteta për Maqedoninë”,  tregojnë se në çfarë janë...

Kotevski: Aksioni në Kumanovë ka përfunduar

Operacioni për zmbrapsjen e grupit të armatosur në "Lagjen e Trimave" të Kumanovës ka përfunduar. Grupi i cili ishte stacionuar në disa objekte dhe paraqiste kërcënim për sigurinë e qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, tërësisht është neutralizuar dhe eliminuar, deklaroi zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Brendshme Ivo Koteski. Sipas njohurive, siç informon Koteski, liderët e grupit tani janë të...

“Bomba” e Zaevit: Dhjetë arsye për hetim të ri për Mlladenovin

Në fillim të konferencës së shtypit të LSDM-së, gazetari i televizionit “Sitel” në emër të MAN insistonte lideri Zoran Zaev të kërkoj falje për sulmet e gazetarëve ndërsa i dorëzoi kopje të Kushtetutës së R. së Maqedonisë. Zaev në konferencën e sotme publikoi biseda të përgjuara rreth vdekjes së gazetarit Nikolla Mlladenov. “Dëshmitë qartë tregojnë se procedurën për Nikolla Mlladenovin, pushteti...

Zaev: Gruevski personalisht ka komanduar me aksionin e amnistisë

Në bisedat e ardhshme, sipas Zaev, Jankullovska në bisedë me Trajko Veljanovskin flet për atë se çfarë duhet t’u jepet shqiptarëve. Ajo ankohet se u kanë dhënë shumë shqiptarëve dhe se dy ditë nuk ka fjetur nga halli. Jankullovska flet me këshilltaren e Gruevskit, Biljana Brishkovska- Boshkovski. Ajo i shpjegon ministres për interpretimin autentik dhe si kjo do të zhvillohej...