fbpx
Tags комуникација

Tag: комуникација

Pas “Puç-it”, Zaevi komunikon nëpërmjet WhatsApp dhe Viber

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, i shfrytëzon aplikacionet për  mesazhe të shkurta ËhatsApp dhe Viber në komunikimin e përditshëm, e shumë më pak celularin. Zavei, i pyetur nga “Meta”, se ai dhe kolegët e tij nga opozita, pas marrjes së materialeve nga “bombat” a përmbahen nga përdorimi i telefonave celular, thotë se “as më pak e as më shumë” i përdorim...