fbpx
Tags Komisionet

Tag: komisionet

Buxheti i Janevës ngadalë po kalon nëpër komisionet e Kuvendit

Komisioni parlamentar për financim dhe buxhet pa debat dhe për vetëm disa minuta votuan dhe lëshuan në procedurë të mëtutjeshme propozim- buxhetin për punën e prokurores publike, Katica Janeva. Propozim- buxheti ishte pika e vetme në rendin e ditës  në seancën e 66-të të Komisionit ndërsa e shpalosi ministri i financave, Zoran Stavrevski. Në përputhje me planin financiar mjetet në vlerë...

Deputetët e LSDM-së edhe më tej presin të hynë nëpër komisione

Seanca të katër komisioneve kuvendore janë caktuar për sot ndërsa deputetët e LSDM-së nuk do të jenë në asnjërën. Siç shpjegon koordinatori i grupit të deputetëve të LSDM-së, Goran Sugarovski deputetët “e rinj” ende nuk janë anëtarë të komisioneve. Sugarevski thotë se nuk e ka të qartë pse ende nuk janë votuar anëtarët e rinj të komisioneve sepse, siç thotë, propozimet...