fbpx
Tag: Кочани

tag: Кочани

Taksisti nga Koçani lëshohet nga stacioni policor në Polikastro

Taksisti nga Koçani i cili u përfshi nga vërshimet në Kukush është liruar nga organet policore greke dhe do të kthehet në Maqedoni. Banori i Koçanit dje ishte pjesë e një tragjedie njerëzore në Greqi kur, për shkak të kushteve të motit, makina me të cilin transportonte një shtetas grek nga Maqedoni në Greqi, u rrëzua në kanal për ujitje...