fbpx
Tag: Koalicionit “Për Maqedonimë të mirë

tag: Koalicionit “Për Maqedonimë të mirë

Brukseli nuk dëshiron ta komentojë propozimin e Van Hojtes për mediat

Komisioni Evropian, nuk dëshiron të spekulojë për detalet nga bisedimet aktuale për ligjin për mediume”, ka deklaruar zëdhënësja e Komisionit Evropian, Maja Kocijançiq, duke u përgjigjur pyetjes së një gazetarit, se si e komenton propozim-ligjin, të cilin e ka propozuar lehtësuesi belg, Piter Van Hojte. “Vazhdojmë me punën të cilën e bën Bashkimi Evropian, me respekt të plotë të të...

U takuan liderët e Koalicionit “Për Maqedoni më të mirë”

Sot në “Porta Maqedoni”, kryeministri Nikola Gruevski mblodhi në tavolinë liderët e partive më të vogla të Koalicionit për Maqedoni më të mirë. Tema e bisedimeve ka qenë investimet, ekonomia, kontesti me emrin, por edhe ngjarjet aktuale me opozitën. Pas takimit Gruevski dha deklaratë për mediumet në të cilën tha se opozita nuk ka përkrahjen e bashkësisë ndërkombëtare dhe se...