fbpx
Tag: караван

tag: караван

Nisma “Drejtësi sociale tani” vazhdon karvanin në Manastir dhe Prilep

Lajmet për (pa)drejtësi sociale në qytetin e tyre, qytetarët e Manastirit do të kenë mundësi t’i shikojnë drejtpërdrejtë në Shtëpinë e oficerëve, para përmendores Stiv Naumov më 17 qershor prej orës 20 e 30 ndërsa qytetarët e Prilepit më 18 qershor tek “Kamena Bina” përballë “Reklami” prej orës 20. “Ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të Manastirit dhe Prilepit si...