fbpx
Tags Kallëzime

Tag: kallëzime

PSP: Procedura të hapura hetimore për Jankulloskën, Janakieskin dhe Bozhinovskin për falsifikimin e zgjedhjeve.

Prokurorja speciale Katica Janeva sot mbajti konferencë shtypi ku paralajmëroi aksionin e parë me emrin “Titanik”. Në të, siç njoftojnë nga Prokuroria speciale, janë hapur procedura hetimore kundër ish ministrave Gordana Jankulloska dhe Mile Janakieski si dhe kundër sekretarit të Qeverisë, Kiril Bozhinovski, për bashkim kriminel, shkeljen e të drejtës votuese, shkeljen e lirisë së votimit, dhënie ryshfeti dhe shkatërrim...