fbpx
Tags ISIS-terroristë

Tag: ISIS-terroristë

Shteti ISlamik merr përgjëgjësinë për sulmet në Paris

Shteti Islamik në Irak nëpërmjet rrjetit televiziv "CNN"  ka marrë përgjegjësinë për sulmet terroriste në Paris të Francës natën e kaluar që lanë 128 të vrarë dhe 200 të plagosur. Siç bënë të ditur "CNN", në një deklaratë zyrtare, grupi terrorist ka thënë se luftëtarët e vet të pajisur me bomba vetëvrasëse të vendosura në trup dhe me armë automatike...