fbpx
Tag: Intervista

tag: intervista

Petkovski: “Makedonska banka” është lodër në krahasim me “bombën” e Zaevit

Ne shkojmë me qëllimin e vetëm të mësohet realiteti, e vërteta për mënyrën me të cilën në Republikën e Maqedonisë qeveriset dhe, përfundimisht, të dalin në shesh të gjitha ato njohuri për korrupsionin, meskinitetin, kriminalitetin, dimensionet morale të njerëzve që udhëheqin sot Republikën e Maqedonisë. Kontratat që bëhen në sferën e marrëdhënieve ndëretnike, ata flasin për tradhtarë, negociojnë direkt...