fbpx
Tag: Гранатирање

tag: Гранатирање

MPB për granatimin e Qeverisë: Arma e njohur, komunikimet të parëndësishme

Pesë ditë pas granatimit të godinës së Qeverisë në rrugën “Ilindenska nr 2, zëdhënësi Ivo Kotevski na konfirmoi se ekipet profesioniste të MPB kanë vërtetuar llojin e armës me të cilën është qëlluar, por se për çfarë bëhet fjalë saktë nuk deshi të zbulojë si dhe a bëhet fjalë për armën e njëjtën me të cilën u qëllua objekti...