fbpx
Tags грабеж

Tag: грабеж

Vidhet një armë në bibliotekën “Shën Kliment i Ohrit”

Gjatë ditës së djeshme, rreth orës 15:00 në stacionin policor në qendër të Shkupit është raportuar se në bibliotekën kombëtare dhe universitare "Shën Kliment i Ohrit" është vjedhur një pistoletë e tipit “Zastavë e Kuqe”. Vjedhësi ka pritur momentin e duhur kur kasaforta, në të cilën është mbajtur arma, ka qenë e hapur. Mbetet e paqartë periudha kohore kur është...