fbpx
Tags Гостивар

Tag: Гостивар

Deri në fund të nëntorit tërësisht do të rikonstruktohet aksi rrugor Gostivar – Kërçovë

Segmenti i fundit që nuk është rikonstruktuar në rrugën Gostivar–Kërçovë do të jetë gati gjatë nëntorit. Traseja prej në Zdunje deri në Gostivar është e gjatë prej 4,6 kilometra, për rehabilitimin e së cilës Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore ka ndarë 520.000 euro, njofton META. Ministri për transport dhe lidhje, Goran Sugareski dhe drejtori i Ndërmarrjes publike për rrugë shtetërore,...

“Bombë” në Gostivar: VMRO DPMNE dhe BDI merren vesh për punësime partiake

LSDM në Gostivar publikoi materiale të reja të përgjuara. Sipas Blagojçe Trpeskit, kryetarit të organizatës komunale të LSDM-së në Gostivar në to flitet për keqpërdorimet e kompanive shtetërore në Gostivar për interesat partiake të VMRO DPMNE-së, për pazarllëkun mes VMRO DPMNE-së dhe BDI-së për zgjedhjet lokale, por edhe për punësime partiake. Në bisedën e parë, Vlatko Çingovski, drejtori i ELEM-it,...

Të enjten LSDM-së do të shpërthejnë “bombat”, kurse të shtunën në Gostivar

LSDM-ja edhe këtë javë do të vazhdojë me shpalosjen e bombave nëpër qytete të Maqedonisë. Sipas informacioneve jozyrtare “E vërteta për Maqedoninë” do të dëgjohet të enjten në Veles ndërsa të shtunën në Gostivar.

Gostivar: Babai me pistoletë lëndon vajzën e tij 16 vjeçare

Vajza gjashtëmbëdhjetë vjeçare mbrëmë është sjell në spitalin e Gostivarit me plagën e marrë nga arma e zjarrit. E lënduara është transferuar në klinikën e Shkupit. Policia, pas ndërmarrjes së veprimeve për zbardhjen e rastit zbuloi se lëndimet ia ka shkaktuar babai i saj M.F. (38). Është kryer bastisje në shtëpinë e tij ku është gjetur dhe marr pistoleta e...