fbpx
Tag: GjykataThemelore

tag: GjykataThemelore

Gjykata e mbron vendimin për “bombat” e opozitës

Pas dilemës, e cila u shpalos në media dhe opinion e ekspertëve rreth çështjes se gjykatësi nga procedura e mëparshme ka guxuar të intervenoj dhe t’i shpall të pavlefshme “bombat” e opozitës si dëshmi, ndërkaq lëndët akoma janë në Prokurori para procedurës hetuese. Nga Gjykata Themelore Shkupi I thonë se vendimi i gjykatëses është i ligjshëm edhe në këtë...

Gjykata e Apelit gazetarit Kezahroivski i shqiptoi dy vjet burg

Gazetari Tomisllav Kezharovski është gjykuar me dy vite dënim me burg nga gjykata e apelit vendim, i cili vendim është sjell sot nga gjykata Themelore Shkup 1,deklaruan  nga gjykata. Gjykimi nga Apelacioni pason pas ankesës së Kezharovskit në aktgjykimin e shkallës së parë me të cilën akt ai ishte i gjykuar me katër vite e gjysmë dënim me burg për...