fbpx
Tag: ФЗОМ

tag: ФЗОМ

Qeveria shpall konkurs për zgjedhjen e drejtorëve të rij të FSSh-së

Qeveria e Maqedonisë ka shpallur konkurs për zgjedhjen e drejtorit të Fondit për sigurim shëndetësorë në Maqedoni. Nga Qeveria I ftojnë të gjithë të interesuarit që deri më 15 mars të këtij viti të plotësojnë aplikacionin elektronik, të cilin mund ta gjeni në ueb faqen http://vlada.mk/konkursi/apliciraj/fzom. “Thirrja publikë është shpallur sot dhe do të zgjasë deri më 15 mars, në...