fbpx
Tags Frikë

Tag: frikë

Sela për VMRO DPMNE-në: Le ta votojmë PSP-në e më pas të shkojmë në zgjedhje të reja

Pas një orë e gjysmë debat mes deputetëve nga VMRO DPMNME dhe akuzat drejt LSDM-së, me thirrje të herë pas hershme për zgjedhje parlamentar, në foltoren e vazhdimit të 19-të të seancës të Kuvendit foli edhe Zijadin Sela nga Aleanca për shqiptarë, i cili u bëri thirrje deputetëve të VMRO DPMNE-së për vazhdimin e mandatit të Speciales dhe për...

QMAE: A do të mbisundojë në Maqedoni atmosferë e frikës dhe komploteve ?

Qendra Maqedonase për Arsimim Evropian (QMAE) “Eurometar” në  hulumtimin  e saj të fundit publikon të dhëna për atë se si është atmosfera e frikës dhe komploteve në Maqedoni. Anketat janë bërë me pyetje të drejtpërdrejta, si për shembull “A e thonë qytetarët maqedonas lirisht mendimin e vet”, dhe pyetje indirekte “Qeveria e Maqedonisë ka të dhëna se si ka votuar...