fbpx
Tag: финасискапомош

tag: финасискапомош

Komisioni Evropian jep 1,8 milardë euro ndihmon Ukrainën

Komisioni Evropian (KE) është e gatshme të ndaj edhe 1,8 miliardë euro për të ndihmuar Ukrainën, deklaroi kryetari i Komisionit Evropian Zhan Klod Junker. „Solidarizimi me Ukrainën  nuk është histori e zakonshme. Ukraina nuk është vetëm.  Evropa e bashkuar  fuqishëm përkrah Ukrainën dhe programin  reformues  të Qeverisë së saj. Veprimet tona flasin akoma më shumë se fjalët tona” , theksoi...