fbpx
Tags филмови

Tag: филмови

Festivali francez i filmit prej 17 deri 20 qershor

Edicioni i tetë i festivalit francez të filmit do të mbahet prej 17 deri 20 qershor ndërsa do të tregohen dhjetëra filma francez nga produksioni më i suksesshëm francez në gjatë dy viteve të kaluara. Manifestimi organizohet me mbështetjen e Ministrisë së kulturës të Maqedonisë dhe rajonit të Normandisë së Poshtme. Në hapjen e festivalit do të merr pjesë një...

Programi veror i Kinotekës filloj me festivalin për fëmijë

Programi veror i Kinotekës filloj me festivalin për fëmijë “Tintiri- mintiri”, dedikuar filmave për fëmijë, por edhe filmave që i kanë përpunuar fëmijët e do të mbahet prej 5 deri më 7 qershor. Ndërsa në ditët e para të korrikut në Kinotekë do të mbahet “Skopje Cinema City”- festivali i filmave muzikor. Do të tregohen gjashtë filma dokumentar që kanë...

Sot fillon festivali i filmit në Tetovë

Edicioni i katërt i festivalit të filmit “Watch Out” do të mbahet në Tetovë prej 26 deri 29 maj në amfiteatrin e Qendrës memoriale të partisë komuniste në Tetovë. Për festivalin janë paraqitur mbi 150 aplikues nga pesë kontinente ndërsa juria ka zgjedhur 32 filma që do të tregohen në katër ditët e festivalit. Festivalin e organizon Qendra për bashkëpunim...