fbpx
Tags Европска унија

Tag: Европска унија

BE-ja me kanal televiziv do të luftojë “kundër propagandës së Putinit”

BE është duke shqyrtuar mundësinë për kanal televiziv evropian “kundër propagandës së Putinit”, njofton ueb faqja e njohur “Bazfild” në intervistën me ministrin e Letonisë për punë të jashtme para se Riga ta merr presidencën me BE-në në fillim të vitit 2015-të. Vendet- anëtare të BE-së më seriozisht janë duke shqyrtuar mundësinë për hapjen e një kanali personal televiziv...

Panairi i të drejtave të njeriut në Qendrën Informative të BE-së

Me panair për të drejtat e njeriut, sot në qendrën informative të BE-së u shënua Dita ndërkombëtare e të drejtave të  njeriut, në të cilën u prezantuan organizatat joqeveritare që punojnë në zhvillimin e të drejtave të njeriut. Stenda kishin disa organizata që promovuan lirinë e mediumeve dhe lirisë së shprehjes dhe organizatat joqeveritare që punojnë në zvogëlimin e diskriminimit,...

Nuk ka marrëveshje për buxhetin e BE-së

Pas shtatë orësh bisedimesh, qeveritë e vendeve anëtare të Bashkimit evropian dhe Parlamentit Evropian, nuk arriti marrëveshjen për buxhetin e BE-së për vitin e ardhshëm. Tani propozimi duhet të kthehet në Komisionin Evropian, i cili duhet të përgatit propozim buxheti.