fbpx
Tags евра

Tag: евра

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve përballet me padi “të rënda” 8,3 milionë euro

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve paraqitet si palë e paditur në 46 procedura gjyqësore në të cilat kërkohet pagesa e gjithsej 511 milionë denarë ose rreth 8,3 milionë euro, zbulojnë revizorët shtetëror pas kontrollit në punën e Ministrisë gjatë vitit të kaluar, njofton Meta.mk. Bëhet fjalë për procedura gjyqësore të ngritura për pagesën në bazë të borxhit, kompensim të dëmit,...

Shilegov: Gruevski me rrogë prej 1400 euro për një vit ka kursyer 120.000 euro

Çka ështe ajo që po e fshehë Nikolla Gruevski? Pse aktivistë partiak dhe donatorë të VMRO-DPMNE-së janë anëtarë të Komisionit për Anti-korrupsion? Cilët ishin arsyet  që u fshehën Listat anketuese të Nikolla Gruevskit nga viti 2014 dhe 2015?- ka pyetur Petre Shilegov, zëdhënës i LSDM-së. Sipas tij, Gruevski duhet të përgjigjet në këto pyetje, që janë në interes të opinionit. “Gruevski...

Kompania nga Zhelina që bën furnizimin e palmave, ka punuar në Gostivar, Brvenicë dhe Aerodrom

Kompania “Rosen Centar” nga f. Strimnicë- Zhelinë, përmes të cilës NP “Pyjet e Maqedonisë” bën furnizimin e palmave që kushtojnë 500 euro për fidan, ka pasur edhe disa furnizime tjera. Në faqen e Byrosë për furnizime publike mund të gjenden pesë tenderë që i ka fituar kjo firmë. Ajo ka punuar në komunat e Gostivarit, Brvenicës dhe Aerodromit. Për rregullimin hortikulturor në...

Junker njoftoi  315 miliardë investime për BE

Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, sot në Parlamentin Evropian në Strasburg prezantoi planin e ri "ambicioz" prej 315 miliardë euro administratës së tij, për të inkurajuar rritjen e ekonomisë dhe punësimin në Bashkimin Evropian, i cili për vite po përballet me krizën ekonomike dhe financiare. Në fakt, vetëm 21 miliard euro do të vijnë nga të hollat publike Europiane...

Petreski dhe bashkëpunëtorët hëngrën me miliona euro në biznese korruptuese

Hetimi i policisë për rastin “Ngjala”, siç informojnë nga MPB-ja, ka zbuluar rrjet të ndërlikuar korruptues të bizneseve, për të cilat të dyshuarit ish  prefekti i Ohrit,  bashkëpunëtorët e tij të afërm dhe drejtues të kompanive ndërtimore, të cilat kanë qenë të privilegjuara në procedurat e furnizimeve publike në Komunën e Ohrit. Sipas informacioneve të MPB-së, të dyshuarit në periudhën...