fbpx
Tags евакуација

Tag: евакуација

Në Kumanovë vazhdojnë të shtënat, popullata evakuohet nga zona e aksionit

Banorët e “Lagjes së trimave” evakuohen,  ndërkaq aksioni policor akoma vazhdon. Në lagje herë pas here dëgjohen të shtëna. Lagja është e bllokuar dhe qasje ka vetëm policia dhe Ndihma e shpejtë . Nuk ka informacione zyrtare për numrin e saktë të personave të lënduar  dhe viktimave, edhe pse në kumtesë ambasada e ShBA-së “shprehu ngushëllimet për viktimat” Jo zyrtarisht thuhet...

Alarm i rrejshëm në stacion hekurudhor të Parisit

Stacioni lindor hekurudhor në Paris është mbyllur dhe evakuuar pasi tek binarët është vërejtur pako e dyshimtë, lajmërojnë mediumet franceze, duke shtuar se bëhet fjalë për alarm të rrejshëm. Një nëpunës i paemëruar policor njofton se stacioni është mbyllur si masë parandaluese dhe evakuuar në orën tetë të mëngjesit, por pas një ore trafiku është normalizuar. Stacioni lindor hekurudhor në Paris...